Harry Styles

Blog Harry Styles

Harry Styles, wie kent hem niet? De 26-jarige Britse zanger die iedereen hun harten verovert Met z’n moves en z’n liedjes is hij niet meer onbekend. De wereldberoemde zanger is nu ook gestapt in de wereld van Hollywood. Hier is alles over Harry Styles.

One Direction

Voor onze Harry begon het allemaal in 2010 toen hij meedeed aan X factor. Hij werd toen na de audities in een groep geplaatst samen met Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne en Zayn Malik. Deze groep kwam tot de naam One Direction. De groep werd wereldberoemd ondanks dat ze niet gewonnen hadden bij de Britse talentenshow. Over de hele wereld kregen ze fans achter zich aan. Uiteindelijk heeft de groep meerdere albums op hun naam staan, ook hebben ze in totaal vier tours gedaan. Helaas is de groep zonder Zayn alsnog later uit elkaar gegaan. Nu is iedereen een solocarrière begonnen en zo ook onze vriend Harry Styles.

Album: Harry Styles

Na zijn tijd in One Direction heeft Harry niet stilgezeten. Hij heeft zelfs twee albums op zijn naam staan en een wereldtour. Helaas kon de tweede tour niet doorgaan vanwege corona. Zijn eerste album heet Harry Styles. In dit album zijn een hele boel verschillende muziekstijlen te vinden. Van lichte rock naar een rustig popnummer. Dit album heeft over het algemeen minder goed gescoord dan de albums van One Direction. Het nummer ‘Kiwi’ heeft het beste gescoord.

Album: Fine Line

Het tweede album van Harry heet Fine Line, vernoemd naar een van zijn liedjes die op dat album staat. Dit album is echt goed gescoord over de hele wereld. Er zat veel tijd tussen de beide albums waardoor fans niet meer konden wachten en het helemaal kapot zijn gaan streamen. Het nummer ‘Watermelon Sugar’ heeft ook heel lang in Nederland in de top gestaan. Harry is zich nu gaan focussen op het acteren in Hollywood. Wanneer er nieuwe muziek komt is nog niet bekend, ook weten we niet of er überhaupt nieuwe muziek komt van Harry Styles.

Recente berichten